opc_loader

De was stinkt!

De was stinkt!

De was stinkt!

 

Heeft u het probleem dat uw was stinkt en u heeft geen idee hoe dit komt? De waspoeder is goed, de wasmachine functioneert goed, maar toch stinkt uw was na het wassen.

Dit komt dan hoogstwaarschijnlijk door het water wat de wasmachine gebruikt om de vieze was, te wassen. Water uit de leiding (dus ook kraanwater) kan stoffen bevatten wat leidt tot viezen geur (en ook smaak). Deze vieze geur is simpel uit het water te krijgen door een filter tussen de leiding te zetten. Op deze manier filtert u deze stoffen (bijvoorbeeld voor het de wasmachine ingaat) uit het water wat u gebruikt voor de was. 

 

Zo heeft u geen last meer van die vieze lucht aan de schone was!

 

Uiteraard zijn er verschillende filters, die verschillende stoffen filteren, maar een voorbeeld van een filter wat u zou kunnen gebruiken om de viezen lucht kwijt te raken is de volgende:

 

 

Hier wordt bijvoorbeeld eerst sediment, zand, roest en schub verwijderd en vervolgens de slechte geur, smaak enzovoorts. U zou er echter ook voor kunnen kiezen om een extra CTO filter (zoals dat heet) aan te schaffen en deze voor het eerste filter te vervangen, zodat u puur focust op die geur. Zo zijn er meerdere combinaties mogelijk en zijn er bijvoorbeeld filters die in plaats van 30 Liter (zoals deze), 45 Liter per minuut kunnen filteren en zijn er ook filters met UV techniek, wat focust op het doden van virussen en bacteriën (voornamelijk van toepassing op drinkwater).

 

Mocht u vragen hebben over wat voor u van toepassing is, kunt u gerust een mail sturen naar: info@waterpurification-athome.com!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.