opc_loader

Thuis water zuiveren

Thuis water zuiveren

Thuis water zuiveren

 

Water zuiveren kan een heel verstandig idee zijn, als het water wat u drinkt thuis, niet optimaal is. In sommig water zit bijvoorbeeld veel Mangaan, chemicaliën, schub of chloor. 
Soms proeft u dit, ziet u dit en soms wordt het water getest om te zien wat het allemaal bevat.

 

Naast dat het dus voor uw gezondheid verstandig kan zijn, na het water te testen, of als het overduidelijk is dat het stoffen bevat wat niet moet,  een waterzuiveringsinstallatie 
aan te schaffen, is het bijvoorbeeld ook voor een vieze lucht aan kleren na het wassen geschikt. Dit komt doorgaans namelijk door stoffen in het water, die er dus simpelweg uit te filteren zijn met onze systemen.

 

Mocht u dus om welke reden dan ook thuis water willen zuiveren, kunt u bij ons een geschikt systeem vinden. Bij de producten staat vermeld wat de filters doen, echter zijn er meer filters die specifiek stoffen kunnen filteren (denk aan een mangaan filter), die apart bijbesteld kunnen worden. Het is logisch als er vragen opkomen over welke filter(s) geschikt zijn voor uw water, u kunt ons in dat geval gerust een mail sturen naar: info@waterpurification-athome.com, wij pluizen het dan voor u uit!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.