opc_loader

Vies water reinigen?

Vies water reinigen?

Vies water reinigen?

 

U zult er nu wellicht niet bij stilstaan, maar water kan heel gevaarlijk zijn. Het is belangrijk te weten dat het water wat u drinkt, schoon is. Het kraanwater in Nederland is nu nog 
goed, echter gaat de kwaliteit (blijkt uit onderzoek) achteruit. En dan te bedenken dat Nederland ‘’het beste'' kraanwater heeft binnen Europa. 

 

Water zuiveren is dus thuis ook een goed idee, maar is bijvoorbeeld ook heel handig op de camping, met een Tiny house of bedrijfsmatig.

 

De waterzuiveringsinstallaties die wij aanbieden komen met én zonder UV techniek, waarbij UV techniek een zeer krachtig systeem omvat. Hiermee worden dus vrijwel tot alle bacteriën
en virussen gedood. Als u water wilt gaan drinken is dit dus aan te raden. Daarnaast zijn er ook systemen zonder UV, waarmee u ook gericht water kunt zuiveren, op bijvoorbeeld mangaan, sediment, chemicaliën en veel meer andere stoffen wat u niet in uw (drink)water wilt hebben.

 

Er zijn verschillende filters, die verschillende stoffen filteren naast de standaard filters. U kunt dit allemaal op onze site vinden!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.