opc_loader

Waar moet u naar kijken bij water zuiveren?

Waar moet u naar kijken bij water zuiveren?

Waar moet u naar kijken bij water zuiveren?

 

Als u op deze pagina beland bent, bent u zich waarschijnlijk aan het oriënteren op hoe u het beste water kunt zuiveren. Iets wat per situatie sterk kan verschillen! Hierom kunt u altijd contact met ons opnemen via info@waterpurification-athome.com zodat wij met passend advies kunnen komen!

 

Maar waar moet u dan naar kijken bij het zuiveren van water? Dat is ten eerste wat voor soort water u wilt zuiveren, is dit al drinkwater? Is dit rivierwater (op de camping bv)? Is dit regenwater of bijvoorbeeld water uit een vijver?

 

Naast wat voor soort water u filtert, is het doel ook een heel belangrijk aspect! Wilt u vooral chemicaliën zuiveren, of juist sediment (in een zwembad bijvoorbeeld), of bijvoorbeeld Mangaan (om bruin en metaalsmakend water) zuiveren?

 

Hierom zijn veel verschillende situaties mogelijk en is advies op maat belangrijk, wat wij dus aanbieden. 

 

Maar toch, stel u voor: u woont in een huis in de stad, maar de waterkwaliteit is niet goed en smaakt een beetje metaalachtig, ook de was stinkt hierdoor. Dan is een Mangaan filter dus aan te raden. Stel u woont in een hutje op de hei en moet regenwater of ander water zuiveren om te gebruiken als drinkwater, douchewater en water voor de afwas, dan moet u dus ook bacteriën en virussen zuiveren (anders wordt u ziek of erger). Hierbij is een UV installatie dus echt nodig (aangezien die de virussen dood) met standaard filters die de belangrijkste stoffen filteren. Stel nou dat u merkt dat er een bepaald stof toch nog veel voorkomt na het filteren in deze installatie (denk aan Mangaan, doordat het water een zeer hoge concentratie hiervan kan hebben) is het altijd nog mogelijk een standaard filter te vervangen door een Mangaan filter.

 

Dit zijn slechts twee voorbeelden, maar zo zijn er dus veel verschillende stoffen die gezuiverd kunnen worden, wat met verschillende doeleinden kan worden gedaan. Hierom vinden van waterpurification-athome het advies op maat zo belangrijk, aangezien het voor iedereen anders kan zijn.

 

Wij bieden deze UV installaties met filters en zuiveringsinstallaties zonder UV ook aan, dus mocht u vragen hebben, schroom niet een mailtje te sturen naar info@waterpurification-athome.com of te bellen naar +31618729994! 

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.