opc_loader

Water reinigen met UV techniek

Water reinigen met UV techniek

Water reinigen met UV techniek

 

Wat voor soort water u ook reinigt, met systemen met UV-techniek is het mogelijk er geschikt drinkwater van te maken. Regenwater, rivierwater, water uit de vijver en meer!

 

De UV binnen deze systemen zorgen voor het doden van de bacteriën en virussen, dé vereiste voor het maken van drinkwater. Daarnaast bevatten deze UV-installaties filters die bepaalde stoffen zuiveren, die u wilt zuiveren! Hier zijn standaard filters voor die worden meegeleverd, die op hun beurt de belangrijkste stoffen (naast bacteriën en virussen) zuiveren. Hiermee kan dus in principe iedere soort water worden gezuiverd tot drinkwater.

 

Daarnaast is het binnen deze systemen ook mogelijk de filters te vervangen. Standaard is bijvoorbeeld een PP filter die sediment, roest, schub en zand verwijderd. Stel u merkt dat hier niet veel van in het water zit, maar het water nogal bruin van kleur is, kunt u dit PP filter vervangen met een Mangaan filter. Daarnaast zijn er UV systemen met 1, 2 en 3 filters, dus u kunt uw mix als het ware zelf samenstellen.

 

Een aanrader bij het zuiveren van al het water behalve drinkwater is een PRE-filter, aangezien hiermee takjes et cetera worden gezuiverd voor dit in het systeem kan komen, dit betekent dus dat het systeem zelf beter behouden wordt en er geen schade aan filters kan ontstaan door grote delen.

 

Mocht u advies willen hebben over welke filters geschikt zijn voor u, of welk systeem (met of zonder UV) geschikt is, kunt u ons altijd een mailtje sturen (info@waterpurification-athome.com) of bellen (+31618729994).

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.