opc_loader

Zelfvoorzienend leven met water!

Zelfvoorzienend leven met water!

Zelfvoorzienend leven met water!

Om zelfvoorzienend te kunnen wonen / leven is water één van de eerste en belangrijkste vereisten! 

 

Uiteraard kunt u het regenwater opvangen in een regenton, vanuit een rivier of meer gebruiken of uit de grond halen, maar wat uw einddoel ook is: het water zal gezuiverd moeten worden. 

 

- Stel u wilt dit water gebruiken voor drinkwater: dan moet het zeker bacterie en virus vrij zijn, maar ook vrij zijn van eventuele chemicaliën en/ of zware metalen en andere stoffen. 

 

- Stel u wilt dit water gebruiken voor de was, dan moet het ook gezuiverd worden bepaalde stoffen die de was uiteindelijk doen stinken, of juist viezer maken dan het al was!

 

- Stel u wilt dit water gebruiken voor douchen of de afwas is het ook noodzakelijk om uw water gezuiverd te hebben, aangezien u geen bacteriën, virussen of andere schadelijke stoffen wilt in het water waarmee u zichzelf of uw bestek, borden en glazen schoonmaakt.

 

Vergis u niet in hoe schadelijk water kan zijn, wat niet gezuiverd is, u kunt hier heel ziek van worden en voor bijvoorbeeld uw was is het ook niet bevorderlijk (gaat stinken en wordt niet schoon).

 

Voor het zuiveren kunt u omslachtige systemen installeren in de grond en op andere manieren, maar er zijn ook eenvoudig te installeren en te gebruiken systemen voor!

Er zijn systemen die tussen een leiding kunnen worden geplaatst, en dus waar u zelf wilt. Het meest voorkomende is aan het begin, om overal gebruik te maken van zuiver water. Dit kan met UV, zonder UV en in grote en kleine hoedanigheid. Zo kunt u zelf bepalen wat past in uw situatie en kunt u voordelig én gemakkelijk uw water zuiveren.

 

Op onze informatie pagina vindt u meer info over de systemen en op de site staan ook de verschillende systemen!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.