opc_loader

 

Over ons

Waterpurifiaction-athome.com is een onderdeel van een grotere organisatie die in de huis / tuin branche actief is. Zo hebben wij al een aantal jaar een webshop in decoratieve producten voor in en om het huis (www.houseandgarden.shop), maar zijn wij nu sinds een half jaar actief in waterzuivering én stroomopslag. Wij zien namelijk ook de maatschappij die bezig is met verduurzamen voor het milieu en onderhand ook voor de portemonnee. 

 

Aangaande de waterzuivering zien wij dat steeds meer mensen het water wat uit de kraan komt niet meer vertrouwen (wat ook (steeds meer) terecht is) en dat mensen daarnaast voor hunzelf willen zorgen. Niet meer afhankelijk zijn van instanties die hand in hand gaan met de overheid en dus niet, op welke manier dan ook, rekening hoeven te houden met wat deze grote instanties en overheden willen. Zo zijn er momenteel al experts die water (en stroom) tekorten voorspellen, dan is een dergelijke waterzuiveringsinstallatie thuis uiteraard een geweldige uitkomst, die over de komende decennia dus hoogstwaarschijnlijk een stuk duurder zullen gaan worden. vandaar dat wij nu al willen beginnen met het aanbieden van deze mooie systemen, omdat het nu niet alleen handig is voor op een camping, in een Tiny House, op een boot of thuis (sommige landen noodzakelijk, sommige landen verstandig), maar in de toekomst wellicht een must wordt en door het nu aan te bieden, is het nog een kleine investering.

 

Dit gaat eigenlijk samen met onze stroom opslag systemen die mensen onafhankelijk maken van het netstroom. Onze systemen werken namelijk onafhankelijk (off-grid), waardoor de systemen op zich werken met de stroom die zelf gewonnen wordt(ook al is er geen netstroom) → denk hierbij aan stroom via zonnepanelen of windmolens die wij ook aanbieden. 

 

Voor alle vragen over de stroomsystemen kunt u mailen naar info@houseandgarden.shop (aangezien hier nog geen site voor is) en voor vragen over de waterzuiveringsinstallaties kunt u mailen naar info@waterpurification-athome.com of bellen naar +31618729994.