opc_loader

Water filters met UV


Hier vindt u onze waterzuiveringssystemen die op een eenvoudige, compacte en voordelige manier ieder water kunnen zuiveren tot drinkwater. Door middel van de UV techniek worden alle bacterieën en virussen verwijderd en door de filters in het systeem worden de belangrijkste deeltjes (die u niet in het water wilt hebben) ook gezuiverd.

Mocht u de wetenschap hebben dat er van een bepaalde stof veel in uw water zit en dit willen filteren, vindt u onder filters en accessoires (onderaan de categoriepagina) de verschillende soorten filters en wat de functie is per filter. 

Deze filters zijn dus uiterst geschikt voor het filteren naar drinkwater, water voor het afwassen of water voor het douchen!
 

Artikel 1 tot 8 (van de 9 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 8 (van de 9 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles


De systemen zijn eenvoudig te installeren (u ontvangt ook een handleiding), compact, een goede investering en zijn simpel in onderhoud (filters en UV lampen zijn simpel te vervangen)!

Wij krijgen vaak de vraag wat het verschil is met Osmose. Osmose wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd, dit betekent dat het water gezuiverd wordt van Ionen (''hard'' water wordt hiermee verholpen). Hiervoor hebben wij 1 filter die binnen deze systemen past (een DI of demineralisatie filter, die u kunt vinden onder ''filters en accessoires''). Onze systemen filteren dus meer stoffen en zijn ook geschikt voor drinkwater (wat osmose niet is), al met al is osmose handig voor het ontharden van water, maar meer niet. De systemen op deze site zuiveren dus meer of andere stoffen (afhankelijk van de door u gekozen filters)!


Mocht u zich afvragen wat voor u de juiste filters zijn (mocht het water bijvoorbeeld bruin zijn of stinken) kunt u ons altijd even mailen of bellen (info@waterpurification-athome.com / +31618729994).