opc_loader

Water filters zonder UV


Hier vindt u filters waarmee u uw water op een simpele manier kunt zuiveren. Op deze pagina vindt u standaard samenstellingen die veel voorkomend zijn en gangbaar zijn om het meeste water te zuiveren. U kunt ook, op basis van uw water (en behoefte), apart filters bijbestellen (zie de ''filters en accessoires'' pagina voor de filters en uitleg over welke filters er zijn en welke functie zij hebben). Zo kunt u voor bruin en water met een metaalachtige smaak heel goed een Mangaan filter gebruiken. De filters op deze pagina zijn zeer geschikt voor leidingwater verder te zuiveren naar uw behoefte, maar kan ook voor ander water gebruikt worden (zoals regenwater), echter is het niet aan te raden dit te drinken, want de bacteriën en virussen worden gereinigd met UV techniek (onze andere categorie met waterzuiveringssystemen).

Kortom vindt u hier dus filters die voornamelijk functioneel zijn voor leidingwater verder te zuiveren, mocht het een bepaalde stof of eigenschap teveel bevatten (hard water, bruin, vieze smaak et cetera). Zoals gezegd zijn dit standaard, gangbare, samenstellingen, maar kunt u zelf ook filters op basis van uw water bijbestellen (informatie over welke filters welke functie hebben vindt u onder ''filters en accessoires'').

 

Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 6 (van de 6 artikelen). Resultaat:1


Mocht u vragen hebben over wat voor u de beste samenstelling is óf de vraag of u niet beter met UV techniek kunt kiezen, neem dan gerust contact op met ons (info@waterpurification-athome.com / +31618729994).